Iltarastien tulokset 2020

15.9.2020 Koppelo, lähtö kylätalolta; Ratamestarit Karoliina Pussi ja Tarja Tuovinen

8.9.2020 Frisbeegolfrata/Jänkkävaara, Ivalo; Ratamestari Janne Hannola

1.9.2020 Kiilopää; Ratamestari Jouko Koivula

Kiilopään tulokset ovat puutteeliset suunnistajien omien korttien osalta, koska MTR4-kortinlukijan tietojen purkaminen ei onnistunut. Syynä tähän on yhden rikkoutunen/"sammuneen" emit-kortin tiedot, mikä estää tiistain tietojen avaamisen MTR-laitteesta.

Tallensin uudelleen kaikkien käytössä olleiden Lapin Susien korttien tiedot ja siten sain niistä väliaikatiedot näkyville. Mikäli joku oman kortin käyttäjä haluaa väliaika tiedot näkyviin, niin ota valokuva tulosteesta, jonka sait ratamestarilta ja lähetä kuva Janne Hannolalle s-postilin: jehannola@gmail.com tai puhelimeen 045 2233 641. Tämä koskee myös Maija K:ta, koska hänen käyttämää LaSun korttia käytettiin uudelleen myöhemmin.

25.8.2020 Ivalo, sprintti; Ratamestari Jari Korpi

18.8.2020 Morokkavaara, Ivalo; Ratamestari Juhani Ylönen

11.8.2020 Kortevaara, Inari; Ratamestari Yrjö Portti

  • Tulokset

  • Väliajat. Ollin ja Eevan EMIT-korttien paristot olivat jo sen verran lopussa, että korttien kello oli sammunut ennen kolmatta rastia. Tämän johdosta väliaikatietoja ei ole enempää. Lisäksi loppuaika taitaa olla emit-kortin lukuhetki.

4.8.2020 Kattavaara, Koppelo; Ratamestari Janne Hannola

Huomioitavaa Kattavaaran 4.8. Susirastien leimauksista ja tuloksista.

Osa A-radan suunnistajista ei ollut tarkkana rastin paikan ja koodinumeron kanssa. Ratamestari oli laittanut kolmessa eri kohdassa kaksi rastia lähekkäin, mutta selvasti erilleen ja tähän vipuun muutama lankesi. Jos suunnistaja oli korjannut virheensä, niin väliajoista poistettiin ylimääräiset leimaukset. Vääriä leimauksia oli kahdella viimeisellä rastilla.

C- ja D- radan kohdalla ratamestarille oli tullut karttojen tulostuksessa virhe, eikä ollut muistanut laittaa oikeita koodeja rastitietoihin. Lisäksi C-radan yhden rastin paikanvaihdos oli jäänyt korjaamatta. Tästä syystä sinnikkäillä C-radan suunnistajilla ei ole aikaa. Ratamestari pahoittelee vielä virhettään.

28.7.2020 Juutuanvaara, Inari; Ratamestari Tommy Ryytty

21.7.2020 Paljakka, Koppelo; Ratamestarit Paulus ja Ulla Keskitalo

  • Ryytyn Tommyn 15. rastin leimaus puuttuu, koska ratamestari oli ehtinyt hakea rastin pois ennen Tommyn rastille saapumista.

14.7.2020 Iisakkipää, Saariselkä, Ratamestari Jouko Koivula

23.6.2020 Törmänen; Ratamestari Janne Hannola

  • Tulokset

  • Väliajat, A-radan 2. rastin leimasin on tullut tiensä päähän (12 vuotta vanha), koska ei tehnyt leimausmerkintää kaikkien kortteihin. Pitää pitää siis uusia ko. leimasin.

16.6.2019 Kortevaara, Inari; Ratamestari Yrjö Portti

  • Tulokset. Osa suunnistajista juoksi karttaan kielletyksi merkittyä nelostietä tai sen piennarta, jolloin kilpailutilanteessa suoritus olisi hylätty. Kartassa ollut violetti rasti kieltää tiealueen käyttämisen tien vieressä olevan ojan keskilinjaan saakka eli ojan keskilinjan metsän puoleista osaa on luvallista käyttää suunnistamiseen.

  • Väliajat

9.6.2020 Morokkavaara; Ratamestarit Janne Hannola ja Jan Denks

  • Tuloksina voidaan esittää vain loppuajat, koska MTR (emit-korttien lukija) ei suostunut purkamaan korttien leimaustietoja. Näin valitettavasti voi toisinaan käydä.

2.6.2020 Saarineitamo; Ratamestari Markku Välitalo