Suunnistus

Suunnistuskausi 2021

Tiistain Susirastit (iltarastit) aloitus on 18.5. paikka on vielä avoin, johtuen lumitilanteesta. Susirastien aikataulun löydät tästä. Suunnistuskauden päättäjäisiä vietetään syyskuun 14. päivä. 5.10. on vielä tarjolla innokkaimmille yösuunnistusta.

Viime kaudella toteutimme koronasta johtuen omatoimirastit, jotka osoittautuivat varsin suosituiksi. Toteutamme tällä kaudella ainakin kolmet omatoimirastit ja paikkana on jälleen Jänkkävaara. Ensimmäiset radat ovat suunnistettavissa 20.5.-20.6. (huomaa aloituksen muutos). Mikäli haluaa maastoon heti 20.5., niin saa varmaan varautua pieniin lumiesteisiin.

Koronavirusepidemia johdosta omatoimirastit toteutetaan seuraavasti.

• Suunistaja voi suunnistaa radoilla ilmoitetun ajan, minkä jäkeen ratamestari kerää rastiliput ja tunnukset pois maastosta.
  • Susirasteilla ei ole ajanottoa eikä rasteilla leimausta.
  • Rasteilla on koodinumerot, jotta suunnistaja tietää olevansa oikealla rastilla.
  • Suunistaja saa kartan ja karttapussin lähdössä olevasta postilaatikosta.
  • Suunnistaja palauttaa suunnistuksen jälkeen karttapussin ja halutessaan kartan postilaatikkoon.
  • Postilaatikossa on vihko, johon toivomme suunnistajan kirjaavan osallistumisensa ja radan. Suunnistaja voi myös kirjata vihkoon mittaamansa suunnistusajan.
  • Omatoimirasteilta ei peritä karttamaksua

Mikäli viranomaiset määräävät tiukennuksia liikkumis- ja kokoontumisrajoituksiin, niin silloin suunnistetaan vain omatoimirasteilla. Seuraa tiedotusta nettisivuillamme, Facebookissa ja Inarilaisessa.

Tervetuloa uudet ja vanhat suunnistajat tutustumaan tulevan kesän aikana Inarin alueen suunnistusmaastoihin ja Lapin Susien suunnistusjaoston toimintaan.

Lisätietoja:

Janne Hannola      s-posti: jehannola@gmail.com

Hyödyllisiä linkkejä kuntosuunnistajalle

Suunnistuskauppoja

Kuntosuunnistajan vakuutus, 15€

Mikäli ostat vakuutuksen, niin liitä tapahtumatunnukseksi 232, niin voit tukea Lapin Susia.