Suunnistus

Oletko kiinnostunut tilaamaan Lapin Susien
juoksu ja suunnistusasuja?
Tässä on likki tuotteisiin, jota olemme tilaamassa.

Suunnistuskausi 2020

Lumitilanteesta johtuen, tiistain Susirastit (iltarastit) aloitus siirtyy entisestään. Pyrimme tekemään omatoimirastit Jänkkävaaran maastoon toukokuun viimeiselle viikolle, niin että tiistaina 26.5. olisi mahdollista aloittaa suunnistus.

Toivon mukaan viimeistään 2.6. siirrytään kunnolla maastosuunnistukseen ja samalla aloitetaan normaalit Susirastit, jotka toteutetaan kuten aikaisempina vuosinakin. Suunnistuskauden päättäjäisiä vietetään syyskuussa 15.9.

Koronavirusepidemia johdosta Susirastit toteutetaan toukokuussa omatoimirasteina seuraavasti.

• Suunistaja voi suunnistaa kunkin viikon radat tiistai illasta perjantai iltaan, minkä jäkeen ratamestari kerää rastiliput ja tunnukset pois maastosta.
  • Susirasteilla ei ole ajanottoa eikä rasteilla leimausta.
  • Rasteilla on koodinumerot, jotta suunnistaja tietää olevansa oikealla rastilla.
  • Suunistaja saa kartan ja karttapussin lähdössä olevasta postilaatikosta.
  • Suunnistaja palauttaa suunnistuksen jälkeen karttapussin postilaatikkoon.
  • Postilaatikossa on vihko, johon toivomme suunnistajan kirjaavan osallistumisensa ja radan. Suunnistaja voi myös kirjata vihkoon mittaamansa suunnistusajan.
  • Omatoimirasteilta ei peritä karttamaksua

Keskäsuusta 2.6. alkaen Susirastit järjestetään normaalisti.

Mikäli Suomen hallituksen antamissa liikkumis- ja kokoontumisrajoituksissa tulee tiukennuksia, niin sitten palaamme omatoimirasteihin. Seuraa tiedotusta nettisivuillamme, Facebookissa ja Inarilaisessa.

Koronaviruksen johdosta olemme päättäneet perua tälle keväälle suunnitellut suunnistuskoulut.

Tervetuloa uudet ja vanhat suunnistajat tutustumaan tulevan kesän aikana Inarin alueen suunnistusmaastoihin ja Lapin Susien suunnistusjaoston toimintaan.

Lisätietoja:

Janne Hannola      s-posti: jehannola@gmail.com

Hyödyllisiä linkkejä kuntosuunnistajalle

Suunnistuskauppoja

Kuntosuunnistajan vakuutus, 15€

Mikäli ostat vakuutuksen, niin liitä tapahtumatunnukseksi 232, niin voit tukea Lapin Susia.