Voimistelu

 

Lapin Susien voimistelujaoston jumpat kaudella 2023-24:

 

MAANANTAISIN klo 18.15-19.15 pumppi, Ivalon entisellä lukiolla (Rantatie 10 b)

KESKIVIIKKOISIN klo 17.45-18.30 riemuliikunta 3-6-vuotiaille, Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteessa (4.10. alkaen)

 


 

Yleistä jumpista:

Pumppi on tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahtiin. Tunnin aikana käydään kaikki kehon päälihasryhmät läpi tankoa, levypainoja ja kehon omaa vastusta hyödyksi käyttäen. Jokainen valitsee itselleen sopivimmat painot ja tätä kautta tunti sopii kaikille liikkujille.

Riemuliikunnassa liikutaan liikunnallisten leikkien parissa. Samalla harjoitellaan kuuntelemaan ohjeita ja noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä. Jokaisen kuukauden viimeisellä kerralla lapsen huoltaja on mukana salissa.

Jumppiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Pumppiin on hyvä saapua viimeistään 10 min ennen tunnin alkua. Mikäli olet mukana ensimmäistä kertaa, kerro siitä ohjaajalle niin saat opastusta alkavaan tuntiin. Mukaan tarvitsee hikeä kestävät vaatteet, kengät (lastenjumppaan tossut tai voi olla myös avojaloin) ja juomapullon. Huoltaja odottaa riemuliikuntaan osallistuvaa lasta salin ulkopuolella.

Jumpat eivät vaadi aikaisempaa kokemusta tai erityistaitoja. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 


 

Maksut: 

Pumppiin voi osallistua maksamalla syyskauden jäsenmaksun (30 €) tai kymppijäsenmaksun (30 €, oikeuttaa osallistumisen kymmeneen jumppaan). Jumppiin voi osallistua myös kertamaksulla (4 €). 

Riemuliikunnan maksu 20 € kattaa syys- ja kevätkauden lastenjumpat. Maksut maksetaan joko käteisellä ohjaajille tai LaSun tilille (maksutiedot henkilökohtaisine viitenumeroineen saa lähettämällä spostia osoitteeseen lapinsudet.jumpat@gmail.com). 

Kokeilukerta on aina maksuton.

 


 

Tiedotus:

Jumppien ensisijainen tiedotuskanava on sähköposti (kauden alkaminen, poikkeusaikataulut, peruutukset). Mikäli haluat liittyä sähköpostilistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen lapinsudet.jumpat@gmail.com. Sähköpostilistan kautta ei lähetetä mainoksia tms. vaan se toimii ainoastaan tiedostuskanavana. Sähköpostiosoitteesta voi myös kysellä mitä vain jumppiin liittyvää.